Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [Juli -20]
Ordföranden har ordet! [Juli -20]

Hej!

Jag hoppas att ni haft en bra sommar med välbehövd ledighet och fint väder, trots det mycket märkliga världsläget där många av oss fått anpassat oss till sådant som vi inte ens kunnat gissat skulle kunnat uppstå.

Eftersom alla som trots allt faktiskt träffats de senaste månaderna pratat om hur det är och varit så kommer detta mail att titta framåt för nu kommer vi äntligen börja dra igång aktiviteter i Graneberg igen. :-)

Sommardanserna som vi haft på måndagarna de senaste veckorna kommer upphöra efter den 3 augusti för att sedan återupptas på torsdagarna fr.om. 20 aug. Det kommer vara samma upplägg, dvs att man måste föranmäla sig tillsammans med danspartner och man får bara dansa med den man är antagen tillsammans med och det kommer vara ett begränsat antal platser.

De första buggkurserna är fyra separata tillfällen den 10 respektive 13 augusti. Man anmäler sig till separat till den/de tillfällena man vill gå. Även här behöver man anmäla sig tillsammans med en partner.

Om du inte har någon danspartner rekommenderar vi att du försöker hitta någon att anmäla dig med via vår (slutna) Facebook-grupp (UBSS-medlemmar).

Utöver det kommer vi starta upp ”Solo-träningstillfällen” den 17, 19 och 24 augusti. Information om dem och anmälan till alla ovanstående aktiviteter sker via hemsidan på: http://www.ubss.se/index.php/kursanmalan

Flera aktiviteter kommer framöver så håll gärna utkik på vår hemsida.

Så nu är det äntligen dags att styra kosan mot Graneberg för lite dans igen!

Ta hand om er, (håll avstånd, se till att tvätta händerna och respektera varandra lite extra) så hjälps vi åt att hålla smittan så långt borta som möjligt.

Med vänlig hälsning
Mikael
Ordförande, UBSS