Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [Feb -20]
Ordföranden har ordet! [Feb -20]

Hej!

Nu är terminen verkligen igång på riktigt och alla kurser startat.
Jag vill inleda med att tacka för förtroendet att jag blev omvald som ordförande ytterligare ett år och jag skall fortsätta att göra mitt bästa för att leda vår fantastiska förening framåt. Imorgon drar det jobbet igång på allvar då vi har det första styrelsemötet med årets delvis nya styrelse.

I helgen var det många från UBSS som tittade på och tävlade i Trollsnurren och Trolldansen GP i Sundsvall. UBSS hade arrangerat en buss dit som var full med tävlanden och supporters. För er som inte kunde vara på plats kan ni se tävlingen i efterhand på danstv.se


Vi har många spännande och kul aktiviteter inplanerade framöver, bla arrangeras Granebergssnurren i Granebergsparken nu på lördag den 22 februari. Tävlingen startar kl 14, så kom gärna och titta då. Om ni inte har möjlighet att vara på plats kan ni även se den tävlingen på danstv.se
Efter tävlingen på lördag (22/2) kommer vi ha en pubkväll i Graneberg där vi först äter hamburgare och snackar och därefter dansar till Blixterz. Det finns fortfarande några platser kvar och man föranmäler sig här via hemsidan.


Den 21-22 mars är det tävlingsdags i Karlstad då Rocksulans GP och Rocksulesnurren (N resp R-tävlingar) går. UBSS kommer arrangera en gemensam bussresa dit, så passa på att följa med och titta på dans och hejja på våra tävlanden. Man anmäler sig till bussresan & ev hotell här via hemsidan.


När ni bokar in det i kalendern kan ni även passa på att boka in lördagen den 18 april då det är dags för UBSS vårfest. Mer information om den kommer.


Trots att det fortfarande är mörkt när man tittar ut nu så kommer (förhoppningsvis) snart våren och under Kristi Himmelsfärdshelgen går SM i dans. Iår är det i Örnsköldsvik och för att vi skall få sitta tillsammans på läktaren kan man nu köpa publikbiljetter via vår hemsida och därefter kommer UBSS att köpa in biljetter till de som beställt. För att vi skall hinna köpa biljetter så att vi kan sitta tillsammans behöver du beställa din publikbiljett via oss senast den 1 mars.


Vi ses i Graneberg!


Med vänlig hälsning
Mikael
Ordförande, UBSS