Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [Mars -19]
Ordföranden har ordet! [Mars -19]
Hej!
 

Halva terminen har nu passerats och det märktes tydligt att våren kommit idag när jag kom till Granebergsparken som badade i sol och vårblommorna har redan börjat komma upp och några har även slagit ut.

Här kommer lite tips om några kommande evenemang.

- Klubbkortet finns att köpa i kiosken
- Biljetter till SM finns att köpa via hemsidan
- 7 april kl 12: Biljetterna släpps till vårfesten
- 4 maj: Vårfest
- 31maj-1 juni: SM i dans
- 14 september: Kulturnatten
- 5 oktober: Grand-Prix-tävling  och R-tävling.

Den 4 maj är det dags UBSS vårfest. För er som är nya i föreningen har vi medlemsfester två gånger per år. De inleds med fördrink, middag och underhållning och därefter blir det dans till Titanix.
Biljetterna kommer börja säljas söndagen den 7 april kl 12 och biljetterna brukar ta slut fort, så köp din biljett så fort som möjligt.

Du vet väl att UBSS äger Granebergsparken? Å utöver att vi använder vår klubblokal till våra aktiviteter hyr vi även ut den till andra aktiviteter, ex fester. Om du vill hyra Granebergsparken för ex din bröllops-/födelsedags-fest kan du kontakta This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
För att fortsätta hålla vår föreningslokal i fint skick behöver vi hjälpas åt att sköta om den och den 25 maj är det städdag i Graneberg. Kom och hjälp till några timmar.

Under Kristihimmelsfärdshelgen vid månadsskiftet maj/juni är det SM i dans. Iår kommer SM att gå i Gavlerinken i Gävle. UBSS har köpt in ett gäng två-dagars biljetter och vi har blivit lovade de bästa platserna. Vi har fortfarande några biljetter kvar, så passa på att ta chansen att se Sveriges bästa dansare (bokstavligen) i Bugg, Dubbelbugg, Rock’n’roll, Lindy hop, Boogie woogie, Standard, Latin, Disco och Hiphop!

På fredagen går bl.a: SM (vuxen) i Dubbelbugg & Boogie Woogie, JSM i bugg och 35+SM i Bugg & Boogie Woogie och på lördagen går bl.a. SM (vuxen) i Bugg och JSM i Dubbelbugg.
Köp din två-dagars biljett via UBSS på https://dans.se/shop/?org=ubss&event=85024&info=1 så du får chansen att sitta tillsammans med resten av UBSS-klacken och hejja fram våra dansare.
Därefter kommer förhoppningsvis en skön, dansat och avkopplande sommar, men jag vill redan nu flagga för några datum i höst.

Den 14 september är det Kulturnatten i Uppsala. UBSS kommer att vara med även iår, så notera det i era kalendrar (mer information kommer senare).

Den 5 oktober kommer UBSS för första gången på väldigt många år arrangera en tävling i den högsta klassen när vi kommer arrangera ”Upsala GP” i Fyrishov. Läs mer på ubss.se/gp
Dagen kommer inledas med R-tävlingen ”Upsala Snurren”.
Vid en Grand Prix-tävling deltar Sverige-eliten och vid en R-tävling deltar mindre erfarna tävlande (så om du inte tävlat tidigare kan du ta chansen att testa att vara med och tävla då, hör av dig om du vill ha mer information om det).
Vi kommer snart släppa biljetter till dessa två tävlingar, men boka in datumet i din kalender redan nu.

För att vi skall få ihop detta evenemang behöver vi hjälp av både sponsorer och funktionärer.
Om ditt företag vill sponsra (ex genom att köpa ett gäng biljetter för att låta era anställda på se fartfylld dans), så kontakta oss, så vi kan ha en dialog om det.

Till slut vill jag påminna om att vi fortfarande säljer klubbkortet. Det är ett häfte med en massa rabattkuponger inom många olika områden. Passa på att spara lite pengar samt stödja klubben.

Danshälsningar från
Mikael
Ordförande, UBSS