Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [Dec -18]
Ordföranden har ordet! [Dec -18]

Kommande aktiviteter:

2018
- 4 december: Sista Tisdagsträningen
- 5 december: Sista Onsdagsträningen
- 6 december: Torsdagsdans
- 8 december: Tomtesnurren
- 13 december(Lucia): Sista torsdagsdansen med julfeeling
- 14 december: Tömning av kvarglömdalådan
- Nyårsafton: Fira in 2019 med UBSS

2019
- 9 januari: Sista datum för att skicka in motioner till årsmötet
- 15 januari: Tisdagsträningen startar
- 16 januari: Onsdagsträningen startar
- 31 januari: Torsdagsdanserna startar
- 6 februari: Årsmöte
- 7 februari: Öppet hus
- 10-14 februari: Kursstart

Se alla aktiviteter på första sidan på hemsidan, samt på: http://www.ubss.se/index.php/kalender


Hej!

Nu när året lider mot sitt slut vill jag tacka er alla för ytterligare ett fantastiskt dansår i UBSS, med bl.a. fyllda kurser, fina tävlingsinsatser (där både nya tävlingsresultat och personliga mål uppnåtts) och framförallt en härlig stämning i Graneberg.

Även om kurserna är slut och det bara återstår ett par träningstillfällen är dock inte UBSS-terminen riktigt slut än.

Torsdagsdanserna kommer att pågå ett par veckor till, nämligen t.om. den 13 december då det även utlovas lite extra julstämning... När ni ändå är i Graneberg och dansar på dem rekommenderar jag att ni tittar i vår "kvarglömda-låda" för att se om ni hittar något ni saknat. Därefter kommer den att tömmas och (det som är i användbart skick) skänkas till Röda korset.

Sedan tar vi lite juluppppehåll, men iår ger vi alla UBSS-medlemmar chansen att fira in 2019 tillsammas i Graneberg när vi arrangerar en 3-rätters nyårs-knyt-fest!
Mer information och anmälan sker via hemsidan.

Boka även in den 6 februari 2019 i din kalender. Då kommer UBSS ha årsmöte. Årsmötet är föreningens högsta instans, så kom och var med och påverka UBSS framtid. Mer information och en kallelse finns sedan en tid tillbaka på hemsidan och det kommer även skickas ut en påminnelse under januari till de som då är medlemmar för 2019 (för att få rösträtt på årsmötet 2019 behöver man vara medlem under 2019).

Dagen efter, den 7 februari är det Öppet hus i Graneberg. Då har man möjlighet att få vara med på vår torsdagsdans utan att vara medlem, så passa på att bjuda med era vänner/bekanta så att de får se hur kul vi har i Graneberg!

Strax därefter, nämligen 10-14 februari är det återigen dags att (äntligen) dra igång en ny termin. Jag ser redan fram emot den!

Till slut vill jag tipsa er som fortfarande står i kö till någon kurs och/eller inte hittar någon kurs som passar nästa termin att förnya ert medlemskap inför nästa år, så att ni bl.a. får möjlighet att vara med på (och få information om) våra kommande aktiviteter.

Tack igen för 2018 och God Jul och ett riktigt Gott Nytt Dansår 2019!

Mikael Österberg
Ordförande, UBSS
PS: Jag vill även passa på att ge er ett julklappstips. Ge gärma bort en buggkurs och/eller ett UBSS-medlemskap! DS