Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [Okt -18]
Ordföranden har ordet! [Okt -18]
Kommande aktiviteter
27 oktober: Arbetsdag i Graneberg
10 november: Höstfest 2019


Hej!

Tänk att halva kursterminen redan har gått!
Det känns inte så länge sedan jag stod på Dragarbrunnstorg på Kulturnatten och såg när klubbens senaste två Jack n’ Jill par korades, vilket var dagen innan många av kurserna drog igång, men det märks att hösten kommit när man känner de kyliga mornarna och ser hur mörka kvällarna blivit när man åker till/från Graneberg. Det är dock härligt att se all dansglädje och energi som finns bland alla entusiastiska medlemmar som verkligen som lyser upp Granebergsparken.

Det är ju vi medlemmar som tillsammans är UBSS och det är vi som gör UBSS till den fantastiska förening den är. Å ni vet väl att vi äger Granebergsparken? För att vi skall kunna fortsätta hålla vår klubblokal fin behöver vi alla hjälpas åt att hålla den i bra skick. Det gör vi enklast genom att vi hjälps åt att plocka undan och fixa till de småsaker vi ser varje gång vi är där.
Den 27 oktober är det dock återigen dags för en gemensam arbetsdag där vi kommer hjälpas åt att fixa ytterligare saker som behövs för att hålla parken fin och fräsch, ex måla och städa i och runt huset. Mer information finns på hemsidan. Kom och hjälp till några timmar, det brukar vara trevligt där man får möjlighet att träffa andra medlemmar medans man jobbar (och snackar). Boel har även lovat att fixa en värmande lunch till de som kommer, så boka in detta datum och kom gärna och hjälp till ett par timmar när det passar dig mellan kl 9 och 14.

Den 10 november är det återigen dags för en medlemsfest. För er som är nya inleds festerna med att vi sitter ner och äter gott tillsammans och därefter är det dans till levande orkester. Denna gång är det Per-Håkans som spelar. Biljettförsäljningen kommer att öppnas på söndag kl 12 och det brukar vara VÄLDIGT hårt tryck på biljetterna så passa på att anmäla er så fort som möjligt så att ni hinner få en biljett. Anmälan sker via hemsidan (på samma sätt som man anmäler sig till kurs) på: http://www.ubss.se/index.php/kursanmalan

Vi ses i Graneberg!

Mikael Österberg
Ordförande, UBSS