Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [Sept -12]
Ordföranden har ordet! [Sept -12]

Hej!


Det märks att hösten kommit när man kikar ut genom rutorna från Stora salen efter kurserna och ser ett gäng trötta men glada personer gå hemåt i höstmörkret utanför Granebergsparken.

Det är även en av många indikationer på att terminen är igång igen. Jag hoppas att ni ser fram emot den lika mycket som jag!

Jag tror och hoppas att vi kommer att få ytterligare en fantastisk danstermin tillsammans. Det har varit bra söktryck till kurserna även denna termin och jag vill hälsa ett speciellt "Välkommen" till våra nya medlemmar, främst på grundkurserna. Kurserna och torsdagsträningarna är som sagt i full gång och närmaste större evenemang är HÖSTFESTEN!

Den får ni inte missa. Denna fest kommer att bli sjukt kul (eftersom det är sjukhustema).

För er som är nya kommer ett liten förtydligande. Festen inleds med mat och underhållning och därefter är det dans till levande orkester. Det brukar vara mycket trevligt så jag rekommenderar alla att ta chansen att komma med. Varje fest har ett tema. Om man vill får man gärna klä sig ”inspirerat av temat”, men man får såklart klä sig som man vill.

Biljetterna köper man via hemsidan på samma sätt som när man anmäler sig till kurs. Vi skickar sedan ut inbetalningsinformation via epost. C:a en vecka innan festen kommer vi att maila ut biljetterna elektroniskt. Skriv ut den på papper och ta med er som biljett till festen.
Tänk på att anmälan är individuell, så varje person kan bara köpa en biljett.
Biljetterna går att köpa fr.om. nu på: http://www.ubss.se/index.php/kursanmalan

Idag har det varit VM i bugg, dubbelbugg, boogie-woogie och lindyhop i Fauske i Norge. UBSS hade två tävlande par i bugg och jag vill passa på att skicka ett stort grattis till dem för deras fina presentationer! Benjamin & Angelica tog återigen medalj och vann VM-Silver och Stefan & Emelie fick en fin fjärdeplats!

Väl mött i Graneberg!

Mikael Österberg
Ordförande
Uppsala Bugg & Swing Society