Startsida Nyheter UBSS Med anledning av Corona-viruset - Uppdatering från styrelsen (4 februari 2022)
Med anledning av Corona-viruset - Uppdatering från styrelsen (4 februari 2022)
Vi följer kontinuerligt Folkhälsomyndighetens information gällande Covid-pandemin. Danssportförbundet har gått ut med rekommendationer att rådande restriktioner kommer tas bort den 9 februari.

 

UBSS Styrelse har därmed uppdaterat beslutet om anpassningar kring verksamheten.

Viktigt att du läser igenom dessa ändrade anpassningar nedan samt att du håller dig uppdaterad om Folkhälsomyndighetens allmänna råd . Har du ytterligare frågor eller behöver hjälp att justera din anmälan kontaktar du This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Från och med 9 februari:
  • Vi kommer återgå till att byta partner på kurserna (“fram-till-nästa”). Detta har alltid varit den pedagogiska grundbulten kring inlärningen på föreningens kurser & träningar.
  • Vi fortsätter med att ha en kamera i ena änden av lokalen för att möjliggöra för deltagare att delta hemifrån via Zoom. Kameran kommer riktas mot mitten av salen och undervisningen kommer inte ske frontat mot kameran. Observera att länken bara delas med de som är anmälda till kursen och kurserna kommer/får inte spelas in. Hur länge vi möjliggör att delta via zoom på danskurserna är inte bestämt men kommer fasas ut då det är extremt resurskrävande för föreningen.
  • Känner du minsta sjukdomssymptom så MÅSTE du stanna hemma.
  • Tvätta händerna/använd handsprit i lokalen.
Följande anpassningar gäller fram till och med 8e februari:
  • I nuläget kommer vi inte kunna byta partners (fram till nästa) på våra danskurser och dansträningar. Så länge rekommendationen om att människor ska undvika nära kontakt med andra människor kommer detta kvarstå. Vi hoppas så klart kunna gå tillbaka till vår normala undervisnings-modell så fort situationen tillåter. Du som är anmäld solo kommer alltså inte kunna delta som tänkt utan du behöver hitta en fast partner för att kunna ha någon att delta med inledningsvis denna termin.
  • Vi kommer göra allt vi kan för att begränsa deltagarantalet i lokalen så att det finns möjlighet att hålla avstånd. Detta är en utmaning som vi alla kommer behöva hjälpas åt med att lösa.
  • Inledningsvis kommer vi även ställa upp en kamera i ena änden av lokalen för att möjliggöra för våra deltagare att delta hemifrån via Zoom. Kameran kommer riktas mot mitten av salen och undervisningen kommer inte ske frontat mot kameran denna gång. Observera att länken bara delas med de som är anmälda till kursen och kurserna kommer/får inte spelas in.
  • Försök att inte komma till parken mer än 10 min innan start.  Avvakta med att gå in så kursdeltagare från eventuell föregående kurs kan lämna lokalen på ett säkert sätt.
  • Lämna ytterkläder i bilen för att undvika trängsel i hallen.
  • Undvik trängsel i hallen genom att så snabbt och smidigt som möjligt ta er in i lokalen till ett ledigt område. Fyll på från scenen och neråt i lokalen.
  • Använd gärna utgången vid scenen för att undvika trängsel med nya kursdeltagare på efterföljande kurs.
  • Känner du minsta sjukdomssymptom så MÅSTE du stanna hemma.
  • Tvätta händerna/använd handsprit i lokalen.
  • Ta gärna med en fylld vattenflaska för att undvika trängsel vid "vattenstationen".
Har du ytterligare frågor eller behöver hjälp att justera din anmälan kontaktar du This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Vid eventuella avanmälningar på grund av dessa anpassningar är det enklast för oss att lägga din betalning som tillgodo, som du då kan använda för framtida kursanmälningar.
Övriga föreningsfrågor, kontakta styrelsen på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Vi tackar för ert förstående. Vi vill fortsätta uppmana till att visa hänsyn i föreningslokalen och att vi tar hand om varandra, så att vi kan hålla igång dansandet tillsammans under hela terminen!
Med vänliga hälsningar
UBSS Styrelse